Indkvartering i udlandet

Som reservist kan man, på udenlandsrejser, lade sig indkvartere på militære hoteller og lodges, hvad end man er på tjenesterejse eller på ferie med familien. Læs mere om mulighederne på nedenstående links eller send os en mail hvis du har kendskab til lign. hoteller, som vi endnu ikke har på hjemmesiden.

London:
Union Jack Club

USA:
Military Travel Center
Military Travel Guide USA
US Military Campgrounds

Hotel i Paris – Frankrig

Som officer har man i Paris mulighed for at bo på Cercle National des Armees hoteller.

Hôtel Saint-Augustin er hovedhotellet med fransk elegance og placeret Paris’ centrum. Hotellet er ikke topmoderne, men har stil og der er dresscode i restauranten (også til morgenmad).

Prisen for ikke medlemmer er absolut rimelig i forhold til sted og værelser og prisen for morgenmad (petit eller buffet) tilbyder en flot udsigt over Place de Saint-Augustin og er prismæssigt på linje med de nærmeste bistroer.

Hôtel Lacordia er et mindre turisthotel (2-3 stjerner), som er enkelt, pænt og rent. Hotellet ligger i 15. arond. “bag Eifeltårnet”, men fortsat med gode spisesteder “rundt om hjørnet”. Turisthotel med 2-3 stjerner.
Hotellet bærer præg af, at anvendes i forbindelse med tjeneste på de militære etablissementer.
Prisen for ikke medlemmer er absolut rimelig i forhold til sted og værelser og prisen for morgenmad (en enkel buffet) er prismæssigt på linje med de nærmeste bistroer.

Parkering er som alle steder i Paris en udfordring, men der er parkeringshuse i nærheden.

DER KRÆVES MILITÆR LEGITIMATION ved indcheckning.

No more Prince Albert Club Hotel stays for  soldiers

In an attempt to cut back on expenses, the Belgian military is terminating its affiliation with the Prince Albert Club Hotel in Brussels. This luxurious hotel-restaurant is specifically meant for military personnel. The Ministry of Defence is backing the decision by saying that the management of the hotel is not part of its primary responsibilities.

Hotel Prins Albert var en god måde at bo på i Bruxelles, uanset om det var tjenstligt eller ej