HEC søger Conduct After Capture Instruktør

Varde

Det er nu tid at overveje, om det at blive CACI kunne være noget for dig. En CACI underviser hands on forsvarets personel i, hvordan det skal gebærde sig i tilfælde af tilfangetagelse af en modstander, som ikke overholder gældende konventioner. CACI står for Conduct After Capture Instruktør.
For at kunne virke som CACI skal man igennem en udvælgelsesproces og et længere kursus. Det er altså ikke alle, der er egnede til at blive CACI.
Selve CAC-Instruktørkurset er et intensivt forløb fra 4. maj til og med 22. maj inklusiv weekender. Kurset begynder den 4. maj 2015, kl. 12.00 på Flyvestation Karup og forløber uafbrudt frem til 22. maj kl. 14.00 samme sted. Det er udelukkende relevant at søge, hvis du kan deltage i hele denne periode.
Følg nedestående link og bliv klogere på, hvad det drejer sig om – og ansøg evt. via ansøgningsskemaet. Der er ansøgningsfrist den 9. januar 2015, og derefter følger udvælgelses- og optagelsesprocedurer – og sidst, men altså ikke mindst, et 18 dages CACI-kursus.
Vi har brug for de rigtige, de motiverede og de dygtige folk.
CAC er placeret ved Hærens Efterretningscenter (HEC) i Varde, og efter endt CACI-kursus er der mulighed for en del tjeneste med tilhørende efteruddannelse. CAC har sine egen designeringsstillinger.
Du er velkommen til at kontakte KN Henrik Christiansen på 4132 0474 eller hec-1hua2a@mil.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende kurset.
Du kan læse mere om CACI og uddannelsen her