HPRD inviterer til SIKPOLSEM

Hovedorganisationen for Personel af Reserven Danmark, har igen i år fornøjelsen af at kunne invitere til sikkerhedspolitisk seminar, den 5.-6. Oktober 2018.

Vi vil på dette års seminar anlægge et lidt utraditionelt ”udefra-og-ind” syn på vesten og i den forbindelse inddrage både Rusland og Kina. Gennem ekspert- og debatindlæg vil vi forsøge at kortlægge de to supermagters syn på vesten ud fra et historisk, kulturelt, religiøst, socioøkonomisk, geopolitisk, militært og teknologisk perspektiv.

Det skulle gerne bringe os nærmere en forståelse af den reelle trussel vi står overfor i en tid præget af hybrid krigsførelse og dermed hvordan vi bedst tackler den.

Både fast tjenestegørende personel og personel af reserven inviteres til dette seminar. Der er plads til 120 deltagere, som fordeles efter først til mølle-princippet. Bliver du forhindret er det derfor vigtigt at du melder fra i god tid, så andre kan overtage din plads.
Husk at du skal have 2 indkommanderingsdage fra din enhed, som forudsætning for at deltage. Ordrenummer SKAL oplyses ved tilmelding.
Bemærk at det ikke er muligt at tilmelde sig, hvis ikke du har et ordrenummer på enheden, der skal betale, før du har kontaktet PL-R Simon Engholm på tlf 3179 9314 eller mail sikpolsem@hprd.dk

Programmet kan ses her

TILMELDING

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Vil man sikre sig en plads, bør man tilmelde sig snarest. Ordrenummer for afregning af lønsum (aktivitetsløn) skal oplyses ved tilmelding.

Link til tilmelding: www.hprd.nemtilmeld.dk/4

Eventuelle spørgsmål kan sendes til LT-R Simon Engholm på telefon 3197 9314, eller e-mail SIKPOLSEM@hprd.dk.