HPRD inviterer til SIKPOLSEM

Hovedorganisationen for Personel af Reserven Danmark, har igen i år fornøjelsen af at kunne invitere til sikkerhedspolitisk seminar på Vordingborg Kaserne. Seminaret finder sted fredag den 6. til 7. oktober.

Under overskriften DANMARK OG EUROPA MELLEM TRUMP OG PUTIN, vil vi se nærmere på hvordan Danmarks og Europas sikkerhedspolitiske dagsorden påvirkes af forholdet mellem Vesten og Rusland, samt hvorledes den øgede nationalisme og interne splittelse i vores nærområde, har indflydelse på dette.

Vi opfordrer reserveentiteter og enheder til at prioritere IKD til deltagelse på seminaret, så vi også i år kan få en bred repræsentation af både reservister og fast personel. Deltagelse i seminaret fordrer 2 indkommanderingsdage per deltager (lønsum).

Ordrenummer for aktiviteten er 318685, der alene dækker transport med billigste offentlige transportmiddel (alternativt samkørsel) militær indkvartering og forplejning.

TILMELDING

Der er allerede nu åben for tilmelding, og kan gøres via nedenstående link. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Vil man sikre sig en plads, bør man tilmelde sig snarest. Ordrenummer for afregning af lønsum (aktivitetsløn) skal oplyses ved tilmelding.

Link til tilmelding: www.hprd.nemtilmeld.dk/2

Eventuelle spørgsmål kan sendes til LT-R Simon Engholm på telefon 3197 9314, eller e-mail SIKPOLSEM@hprd.dk.