HPRD søger Presse- og informationsofficer

HPRD søger Presse- og informationsofficer

Hvad og hvem er reserven?

Det er der ikke mange ud over reserven, der ved. Det er du med til at gøre noget ved. Du kommer med ind i maskinrummet, når den fremtidige anvendelse af reserven bliver implementeret. Du rapporterer til reserven om, hvad der sker i Forsvaret, og du er med til at synliggøre, hvordan reserven skaber værdi både i og uden for Forsvaret.

Du vil som PIO, presse og informationsofficer, arbejde tæt sammen med HPRD’s bestyrelse, sekretariat og webmaster om at udbrede kendskabet til HPRD og reserven. Du skal kunne afsætte et par timer om ugen, og derudover et par timer ekstra, når der sker noget særligt.

Mulighed for at få PIO-erfaring
Det er en fordel, hvis du har erfaring som PIO eller med kommunikationsarbejde; det er dog ikke et krav. Dette kan også være din mulighed for at få det. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og initiativrig, så du kan finde og formidle de gode historier. Derudover skal du selvfølgelig have flair for at kommunikere på skrift og via de sociale medier.

HPRD er en forening drevet af engagerede frivillige. Du bliver en del af HPRD’s kerne og får mulighed for at opbygge netværk på kryds og tværs af reserven. Du bliver den første dedikerede PIO i HPRD; som banebryder vil du derfor være med til at definere og forme, hvordan det skal gøres.

Er du interesseret eller vil du gerne vide mere, så kontakt formanden for HPRD, Maria Vang Knudsen, på mvk@hprd.dk eller mobil 40 71 09 32.

Opslaget kan hentes som PDF her.