Hvervekampagne

Kære medlem

Vi har igennem det seneste halve år intensiveret og fokuseret vores tilstedeværelse via vores online kommunikationskanaler på Facebook, LinkedIn og InstagramHver uge er vi vokset med flere følgere på alle platforme og har et fornuftigt aktivitetsniveau omkring vores opslag.

Dog har vi til gode, at se samme aktivitet på indmeldelsessiden, hvor de nye følgere ikke bliver konverteret til medlemmer. Hvis HPRD fortsat skal udvikle sig som reservens organisation, har vi behov for flere aktive reservister som medlemmer.

Derfor igangsætter vi en hvervekampagne i håb om, at flere vil melde sig ind.

HPRD er den eneste organisation, der repræsenterer hele Reservens militære personel, samt Beredskabsstyrelsen. Vi forhandler løn for alle officerer af reserven og arbejder for de bedste arbejds- og lønvilkår, der omfatter alt personel af reserven.

Læs om flere argumenter HER 

Her er hvad vi gør og hvad vi har brug for, at du vil bidrage med:

Kampagnen iværksættes mandag den 26. oktober 2020 og består af en række opslag på sociale medier (FacebookLinkedIn og Instagram) samt på vores hjemmeside HPRD.DK

Støt op ved at:

  • Dele opslag på sociale medier fra HPRD:
  • Overtal den reservist, der måske bare mangler det sidste skub for at melde sig ind. I forbindelse med denne kampagne, har vi gratis kontingent frem til årsskiftet.
  • Videresende indmeldelseslinket: https://www.hprd.dk/medlemskab/bliv-medlem/
  • Lave opslag på sociale medier med vores flyer, som kan findes på vores hjemmeside her: FLYER

Det har enormt stor effekt, at du som medlem sørger for at følge os på de forskellige platforme, trykker “synes godt om” og deler vores opslag.

For at nå så bredt ud som muligt og tiltrække flest potentielle medlemmer, opfordres alle i foreningen til at bidrage fra i mandag den 26. oktober 2020, hvor kampagnen skydes i gang kl. 1200.

Har du brug for fysiske materiale som f.eks. udgaver af RESERVEN, flyeren i trykt form el. lign. så skriv til sekretariatet på hprd@hprd.dk. Så finder vi en løsning.

Ved fælles hjælp kan det lykkes at styrke reservens bedste talerør.

Med venlig hilsen
HPRD Kommunikationsudvalg

HPRD – DEN ENESTE ORGANISATION FOR ALT PERSONEL AF RESERVEN

——-

Flyer: