Ledelseskursus for reserveofficerer i Tyskland

ledelse kursus tyskland kursus indkommandering

YROW 2014 (Young Reserve Officers Workshop) bliver afholdt fra den 1.-9. August 2014 i byen Fulda i Tyskland og Danmark skal igen i år stille med en delegation af yngre officerer fra graden SL til KN. Hvis du har mod på en spændende uge i selskab med unge officerer fra NATO og PfP lande, så skal du allerede nu afsætte tid i kalenderen og skrive din ansøgning.

Programmet for dette års YROW er endnu ikke offentliggjort, men man vil som deltager blive engageret i forskellige  workshops samt deltage i foredrag i bl.a. ledelse, mødestrategier og kunsten at skabe et netværk. Der vil ydermere være mulighed for at tage det tyske sportsmærke. Traditionen tro afrundes det hele med et brag af en gallamiddag, som absolut er oplevelsen værd!

For at kunne deltage skal du opfylde følgende krav:

  •   Være medlem af HPRD
  •   Have en reservekontrakt med Forsvaret
  •   Grad af SL, LT, PL, KN
  •   Din enhed er villig til at indkommandere dig til aktiviteten
  •   Ansøgningsfristen er 1. juni 2014

Du udarbejder selv ansøgningen, men husk at anføre MA- og CPR-nummer. Ansøgninger sendes til delegationsleder LT-R M.S. Kruse på krusemorten1@gmail.com, hvor du også kan henvende dig såfremt der skulle være nogle spørgsmål. Du kan læse mere om YROW og den overordnede organisation CIOR på www.cior.net