Nordisk Mesterskab i feltsport 2017

Nordisk Mesterskab i feltsport 2017

Det norske reserveofficersforbund (NROF) afholder Norwegian Military Skills Competition 2017 den 15. til 17. september, i Norge. Du får her en oplagt mulighed for at teste og lære nye enkeltkæmperfærdigheder i ramme af et hold.
TID OG STED 
Konkurrencen foregår nord for Trondheim, med udgangspunkt fra Værnes Garnison. Planen er at rejse fra Kastrup til Trondheim fredag den 15. september kl 13:00, og retur i Kastrup igen søndag den 17. september kl 22:00. Den endelige tidsplan tilgår senere.
KONKURRENCEBESKRIVELSE 
Du vil som enkeltkæmper indgå i rammen af et hold på 3 eller 4 deltagere fra Danmark, hvor der vil blive dystet i forskellige militære discipliner mod de andre deltagende hold.
Discipliner kan f.eks. være:
  • Skydning
  • Orientering
  • Forhindringer
Man deltager i uniform og det skal påregnes, selv at medbringe den nødvendige udrustning til at gennemføre de ca. 24 timers konkurrence.
TILMELDING 
Der er totalt plads til 4 deltagere fra Danmark.
Tilmelding foregår efter først til mølle princippet, med seneste tilmelding den 25. august 2017.
HPRD støtter aktiviteten økonomisk, men der vil blive en egenbetaling per deltager på DKK 1.000 til dækning af transportudgifter. Tilmeldingen er først endelig bekræftet, når indbetaling af egenbetaling har fundet sted.
Den endelige tidsplan, og en detaljeret pakkeliste tilgår senere. Det samme gælder betalingsvejledning.
ER DU ER INTERESSERET I AT DELTAGE? HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt, Casper Skanderup, på e-mail cs@hprd.dk. Når alle tilmeldinger er samlet sammen, bliver der lavet en samlet tilmelding til NROF.