Nu kan du søge CAC-Instruktørkursus

Kære HPRD- medlemmer!
Det er nu tid at overveje, om det at blive CACI kunne være noget for dig. En CACI underviser hands on forsvarets personel (og andre) i, hvordan man skal gebærde sig i tilfælde af tilfangetagelse af en modstander, som ikke overholder gældende konventioner. CACI står for Conduct After Capture Instruktør.
For at kunne virke som CACI skal man igennem en udvælgelsesproces og et længere kursus. Det er altså ikke alle, der er egnede til at blive CACI.
Selve CAC-Instruktørkurset er et intensivt forløb fra 8. august til og med 26. august inklusiv weekender. Kurset starter d. 8. august 2016, kl. 12.00 på Flyvestation Karup og forløber uafbrudt frem til 26. august kl. 14.00 samme sted. Det er udelukkende relevant at søge, hvis man kan deltage i hele denne periode.
Følg nedstående link og bliv klogere på, hvad det drejer sig om – og ansøg evt. via ansøgningsskemaet. Der er flere ansøgningsfrister. Den næste er 1. februar 2016, og der følges et først til mølle-princip. Efter behandling af ansøgning følger udvælgelses- og optagelsesprocedurer – og sidst, men altså ikke mindst, et 19 dages CACI-kursus.
Vi har brug for de rigtige, de motiverede og de dygtige folk.

CAC er placeret ved Hærens Efterretningscenter, og efter endt CACIkursus er der mulighed for en del tjeneste med tilhørende efteruddannelse. CAC har sine egne designeringsstillinger.
Du er velkommen til at kontakte KN Henrik Christiansen på 41320474 eller hec-cacud11@mil.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende kurset.
Her er linket: Læs mere her