Sikkerhedspolitisk Seminar 2020 – overgang til fuldstændig VTC afholdelse

Kære deltager

SIKPOLSEM 2020 – overgang til fuldstændig VTC afholdelse

  1. SITUATION

Offentlige medarbejdere begynder i større grad at arbejde hjemmefra igen og meldingen fra SIKOF på FAK er, at mest mulig undervisning fra i næste uge vil foregår som fjernundervisning. Ydermere kunne der i gårsdagens nyheder læses, at 29 ud af 34 deltagere på Forsvarschefens Sikkerhedspolitiske Kursus, er blevet konstateret smittet med covid-19. Heriblandt forsvarschef general Bjørn Bisserup.

Det vil derfor være i tråd med udviklingen allerede nu, at melde ud, at vi overgår til en 100% VTC løsning. På den måde har de af jer, som stadig var tilmeldt det fysiske arrangement, mere tid til at finde en VTC opkobling.

2. OPGAVE

SIKPOLSEM 2020 overgår til at blive afholdt udelukkende via Forsvarets VTC system. VTC kan, ud over VTC-mødelokaler, også tilkobles via en udleveret computer og programmet Jabber.

3. UDFØRSEL

  1. Programmet er vedhæftet og opdateret med seneste status på indlægholdere. Se mere her: SIKPOL SEM 2020 – tidsplan. Enkeltmand skal igennem koordination med kommandokontor el. lign. arrangere forbindelse til VTC mødelokale eller lån af computer med Jabber. (To individuelle eksempler om folk som overgik fra fysisk til VTC deltagelse tidligere, har henvendt sig og fortalt de har etableret kontakt til HJV i deres nærområde, hvor de kan låne et VTC mødelokale.)c. Fællesbestemmelser:

(I) Påklædning: Tjenesteuniform
(II) Der vil være mulighed for at tilgå VTC kl. 0930-0945 for at teste billede/lyd og mikrofonforbindelse.
(III) Sørg for at sætte mikrofon på mute på alle tidspunkter end under spørgetid.

4. LOGISTIK

  1. HPRD ordrenr. til rejseafregning: 33 94 41
  2. Ved forplejningsudgifter ifm. frokost gemmes kvittering som indsendes sammen med rejseafregningen dit kommandokontor.
  3. Arbejdstid er jf. vedlagte tidsplan.
  4. Der er stadig plads til én person til VTC fra Kastellet. Skriv til hprd@hprd.dk for plads og yderligere info. Først til mølle.
  5. Der er plads til fem personer til VTC fra HJV i Odense. Skriv til hprd@hprd.dk for plads og yderligere info. Først til mølle.

5. SIGNAL

a. VTC nr. til SIKPOLSEM 2020: 61 33 141

Vi håber på jeres forståelse for denne beslutning og ser frem til stadig at gennemføre SIKPOLSEM 2020 – om end i et andet format en tiltænkt.

God weekend,
SIKPOLSEM 2020 arbejdsgruppen