SIKPOLSEM 2020 – Program & Virtuel deltagelse via Forsvarets VTC system

1. Grundet de seneste udmeldingerne om de skærpede retningslinjer for forsamlinger, har vi været nødsaget til at lægge en ny plan for gennemførsel af SIKPOLSEM. Efter koordination med både Sundhedsstyrelsen og Forsvarsakademiet, betyder det i praksis, at vi på nuværende tidspunkt maksimalt kan være 50 personer i lokalet på afholdelsesdagen. Retningslinjerne betyder også at vi har aflyst den ellers planlagte middag om aftenen.

2. I arbejdsgruppen har vi derfor besluttet, at afholde seminaret med hjælp af Forsvarets eget interne videokonferencesystem, VTC.

3. Har du tid og lyst til at deltage via VTC, skal du i så fald gerne koordinere med din enhed om hvorledes og hvor, du nærmest/lettest kan tilgå en VTC forbindelse. Forsvaret har en lang række mødelokaler fordelt over hele landet, som kan bookes via Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

4. For at deltage via VTC, kræver vi stadig man tilmelder sig via vores arrangementhjemmeside og vælger billetten: “Virtuel deltagelse fra et af Forsvarets etablissementer”. Link: NemTilmeld

VTC mødelokalenummer vil blive meldt ud på mail til dem som er tilmeldt med den billettype.

5. Programmet for dagen

6. Hold dig løbende opdateret via hprd.dk og på vores sociale mediekanaler, hvis situationen omkring afholdelse skulle ændre sig yderligere.

 

Vi glæder os til at se dig på skærmen den 3. oktober!

 

Med venlig hilsen

SIKPOLSEM 2020 arbejdsgruppen