SIKPOLSEM 2021: Efterretningers betydning for dansk sikkerhedspolitik

Historisk set har efterretninger haft afgørende indflydelse på konflikter og krige, senest illustreret ved Talibans overtagelse af Kabul, som bekendt gik hurtigere end efterretninger havde vurderet – og derfor fik vi kaos.

Dette års sikkerhedspolitiske seminar belyser efterretningers betydning for dansk sikkerhedspolitik.
Hvordan bliver observationer og viden til efterretninger? Hvad sker der undervejs i processen og hvem sikrer, at det væsentlige når frem til beslutningstagerene? Hvordan opererer efterretningsvæsenet i dag – klemt mellem hensynet til demokrati og hemmeligholdelse? Hvilken fremtid har efterretninger – både set i forhold til forsvaret – men også bredt i sikkerhedspolitisk forstand?

Disse spørgsmål – og forhåbentlig en helt masse fra deltagerne – håber vi på at besvare med vores række af dygtige indlægsholdere; heriblandt foreningens protektor og forsvarsattaché i Paris, Hans Kongelige Højhed, Brigadegeneral Prins Joachim, fhv. Statsminister Lars Løkke Rasmussen samt general og tidl. Forsvarschef, Peter Bartram.

Se det komplette program og tidsplan her:
SIKPOLSEM 2021 – PROGRAM

Du kan i år deltage på to måder:
1. Fysisk på Vordingborg Kaserne
2. Online via Teams

TILMELD DIG HER
Tilmeldingsfrist fredag den 8. oktober kl. 12.00.

OBS: Fysisk deltagelse kræver to indkommanderingsdage fra egen enhed. Du vil på tilmeldingssiden blive bedt som at indtaste kontaktoplysninger på din CH/IKD godkender m. navn, tlf. og mailadresse.
HPRD betaler variable ydelser som transport, forplejning osv.

Tegn et medlemsskab og deltag i en spændende dag!

Hvis du har spørgsmål eller områder som du gerne ser belyst under seminaret, kan du stille dem i vores events på både Facebook og LinkedIn. Så vil vi så vidt muligt sørge for at besvare dem under arrangementet.

Facebook event
LinkedIn event