Virtual Young Reserve Officer Workshop (YROW) 2021

YROW er en internationalt anerkendt workshop for yngre officerer (SL – KN) der ønsker at udvide deres viden om NATO, INTOPS, ledelse og aktuelle relevante emner som f.eks. Cyberwarfare.

Programmet vil i år omfatte interessante og relevante emner leveret af fageksperter inden for deres områder. Selvom det tilbydes online, vil workshoppen være udfordrende med interaktive sessioner med engagerende break-out diskussionsgrupper for at give mulighed for deling af synspunkter og erfaringer fra de multinationale deltagere.

Workshoppen starter om eftermiddagen den 6. august (1500 UTC + 1) med en introduktion fra YRO-udvalget et par præsentationer. Afslutningen på aftenen foregår i et mere uformelt forum hvor der tales om de deltagendes nationaliteters anvendelse af reserven.
Udkastet til programmet findes herunder som link.

Hver dag er planlagt til at begynde senere på dagen (fre: 1500, lør og søn: 1200) for at tage højde for tidszoner for alle deltagerne. Der er ingen registreringsomkostninger for denne workshop – du skal blot sikre at din enhed kan tildele dig 3 indkommanderingsdage.

Tilmelding
Når du har fået tilsagn om indkommandering fra din egen enhed (du skal bruge en skriftlig godkendelse og et ordrenummer), tilmelder du dig ved at sende en mail til rvr@hprd.dk med følgende oplysninger: Fulde navn, grad, email og telefonnummer.

Tilmeldingsfrist er allerede 30. juli.

Er du endnu ikke medlem af HPRD, kan du melde dig ind her:
hprd.dk/medlemskab/bliv-medlem/