Hilsen fra vores protektor HKH Prins Joachim ifm. Uniform På Jobbet-Dag

26. september 2023 19:00 , af HPRD SEKRETARIAT
"Det glæder mig, at vi i Danmark nu gennemfører Uniform på jobbet-dag, hvor de frivillige og reservisterne fra Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten har mulighed for på deres arbejdsplads eller studie at vise, hvad de gør for det danske forsvar og beredskab.
Som protektor for HPRD - Reservens interesse- og fagorganisation og med mit tidligere virke som særlig rådgiver i relation til Reservestyrken kender jeg det kæmpe engagement, som frivillige og reservister lægger overalt i kongeriget for at passe på vores samfund. Det ligger mig derfor utroligt meget på sinde, at Reservestyrken anerkendes for det store bidrag, og at de enkelte medlemmer på den dag får mulighed for at komme i dialog med deres kolleger og medstuderende om deres særlige indsats.
Samtidigt anerkender jeg de virksomheder og institutioner, som ved at give deres medarbejdere plads til deres anden forpligtelse, viser samfundssind, så vi alle kan være trygge i dagligdagen.
Sidst og ikke mindst giver dagen familierne lejlighed til at føle sig stolte over deres næres bidrag og anerkendelse for de afsavn, familien har, når deres nære igen skal i funktion.
Tak til alle jer, der gør en forskel for Danmark – vi er stolte af Jer!"