GF Forsvaret underskriver gruppeaftale med HPRD

22. marts 2024 11:45 , af Peter Henrik Lynard

GF Forsvaret, som er en af ejerne af GF Forsikring, udvider nu samarbejdet med HPRD og indgår en fordelagtig gruppeaftale, som bl.a. betyder, at organisationens medlemmer får adgang til nogle særlige fordele på forsikringerne. Formand for HPRD, Jesper Schneider, glæder sig til at tage hul på samarbejdet.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan vores medlemmer tager imod det. Gruppeaftalen med GF Forsvaret tager udgangspunkt i en solidaritetstankegang og en følelse af fællesskab, og det passer godt ind i vores værdier: Vores medlemmer er som reservister og tidligere ansatte i Forsvaret bundet sammen af en fælles identitet og nogle fælles værdier. Derfor er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere passer ind i konteksten – og der er GF Forsvaret og HPRD et godt match, siger han.

Gruppeaftalen betyder blandt andet, at HPRD’s medlemmer får en samlerabat på forsikringerne på 12 procent.

Samarbejde går begge veje

Formand for GF Forsvaret, Stig Jessen Møller, glæder sig også over, at aftalen er kommet i hus – en aftale, som gavner begge parter.

- Det er glædeligt for begge parter, at vi har indgået gruppeaftalen. Ved på den måde at indlede endnu en gruppeaftale under GF Forsvaret kan vi nu tilbyde attraktive forsikringsprodukter til både nuværende ansatte og alle forsvarets reservister – det er både en fordel for HPRD’s medlemmer, men også for os i GF, da vi på den måde får adgang til relevante og gode medlemmer, siger han.

Og at samarbejdet gavner begge parter, er Jesper Schneider enig i:

- GF’s succes er vores succes. Jeg forventer et godt samarbejde, som i sidste ende kommer vores medlemmer til gode, slutter han.

Læse mere om aftalen nedenfor.

HPRD har en gruppeaftale med GF Forsvaret med særlige fordele for dig som medlem i HPRD.

Når du er med i gruppeaftalen, får du nemt og hurtigt adgang til vores rådgivere, som møder dig med nærværende og personlig rådgivning.

Du får del i overskuddet
I GF Forsikring er vi medlemsejet. Det betyder, at vi ikke har aktionærer, vi skal tjene penge til. I stedet deler vi overskuddet med medlemmerne. Du får også lokale fordele og særlige medlemsfordele, uden at det koster dig ekstra. I GF handler overskud nemlig ikke kun om penge, men også om at række hånden ud til vores medlemmer.

 Tre ekstra gode grunde til at bliver medlem i GF, når du er medlem i HPRD:

  • 12%* rabat, hvis du samler tre eller flere private forsikringer i GF (gælder dog ikke bil- og veteranforsikring)
  • Dækning af udvidet vandskade på indboforsikringen (gælder kun nytegninger)
  • Underforsikringsgaranti på 25% på indboforsikringen (gælder kun nytegninger)

*Er du allerede medlem i GF, erstatter de 12% de 10%, du allerede får i samlerabat

 Ekstra fordele for dig, som er medlem i HPRD, når du tegner dine forsikringer i GF Forsvaret:

  • Særlig overskudsdeling på 20% på din bilforsikring.

 Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil høre mere om de mange fordele ved at være med i gruppen - så kontakter vi dig.

Vil du vide mere - https://gfforsikring.dk/HPRD