Totalforsvarsmesse - NATO 75 år - Action24

2. april 2024 18:26 , af Peter Henrik Lynard

Vi fylder hele MesseC i Fredericia med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme og laver opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere. Udenfor kommer du bl.a. til at opleve demonstrationer af robothunde, droner, kampvogne, faldteknik, røg, brag og andet godt. I Fredericia Havn kan du opleve danske og allierede flådeskibe samt redningsfartøjer og industrier indenfor forsvars- og sikkerhedsindustrien. Du vil også finde HPRDs stand på messen .

NATO 75 år – Action 24 bliver en markant og spektakulær folkefest, der kan tiltrække familier fra hele Danmark. Skynd dig at reserver din billet i dag.

Det koster ikke mere end 50 Kr. for en billet til voksne og 25 Kr. for børn. 
Så spred endelig budskabet om ACTION24.

Her er link til køb af billetter: https://action24.billetexpressen.dk/ og link til mere info om messen: www.folkogsikkerhed.dk/action24 - sitet bliver løbende opdateret i løbet af den kommende uge.

Du kan også hjælpe med at bemande HPRD's messestand hvor vi taler om det at være i forsvarets reserve og viser feltsport og skyder på ringskive med hardball pistol. Tilmelding til messestand her: https://www.hprd.dk/event/Activity2517916706200843976/202404190800HI (det giver naturligvis gratis adgang til messen)

Vi glæder os til en spændende og aktiv weekend i Fredericia, sammen med jer og resten af Danmark.